Pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Ypač greit pagaminama, todėl neteks ilgai stovėt prie puodų, o švelni tekstūra paglostys gomurį, kai norėsis kažko lengvo. Ypač greit pagaminama, todėl neteks ilgai stovėt prie puodų, o švelni tekstūra paglostys gomurį, kai norėsis kažko lengvo. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų pievagrybių
4 vienetai bulvių
0.5 vieneto poro
2 skiltelės česnako
1 vienetas sultinio kubelių (grybų arba daržovių)
pagal poreikį sviesto
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
2 riekelės batono
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pievagrybius nusivalome, supjaustome didesniais gabalėliais ir pakepiname ant sviesto kartu su česnaku.
2.
Supjaustome gabalėliais porą, smulkiai supjaustome bulves.
3.
Sudedame į puodą daržoves ir grybus. Verdame, kol išverda bulvės. Išvirus, nupilame dalį sultinio (į atskirą indą) ir sutriname elektriniu trintuvu. Jei išėjo per tiršta, įpilame nupilto sultinio.
4.
Susipjaustome kubeliais batoną ir pakepiname.
5.
Patiekiant, pagardiname grietine bei skrudinto batono gabalėliais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital