Pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Pikantiška, sušildanti sriuba - štai ko reikia rudenį! Pikantiška, sušildanti sriuba - štai ko reikia rudenį! Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 litrai jautienos sultinio
300 gramų pievagrybių
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas pankolio
70 gramų alyvuogių (be kauliukų)
2 šaukštai pomidorų pastos
pagal skonį petražolių (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį kvapiųjų pipirų
pagal skonį rupios druskos
pagal skonį krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morką, pankolį, pievagrybius supjaustyti gabalėliais ir apkepti keptuvėje su aliejumi, pagardinti druska. Kai grybai pagels, įmaišyti pomidorų pastą ir pakepinti dar kelias minutes.
2.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais.
3.
Į verdantį sultinį sudėti pjaustytas bulves ir keptuvės turinį. Suberti prieskonius ir alyvuoges. Virti, kol bulvės suminkštės. Pabaigoje pagardinti petražolėmis ir krienais.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital