Pievagrybių ir žiedinių kopūstų troškinys

AUTORIUS:
Aurora
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Pievagrybių ir žiedinių kopūstų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g pievagrybių
1 žiedinis kopūstas
1 morka
0,5 svogūno
1 skiltelė česnako
Sviestas, arba aliejus, kepimui
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti burokine tarka, pusė svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat. Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins. Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
AUTORIUS: Aurora
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital