Pievagrybiai kepti su prieskoninėmis žolelėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Pievagrybiai kepti su prieskoninėmis žolelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g pievagrybių
1 šaukštelis prieskoninių žolelių (peletrūno, mairūno)
žalių petražolių
svogūnlaiškių
1/2 šaukšto garstyčių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas vyno acto arba citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Indelyje išlydyti sviestą, sudėti pievagrybius ir kelias minutes troškinti ant mažos ugnies. Pabarstyti žolelėmis ir sukapotais žalumynais. Suberti garstyčias ir gerai išmaišyti. Baigiant troškinti supilti vyno actą arba citrinos sultis. Iš minkštų grybų nupilti arba nugarinti skysčio perteklių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital