Picos kišenėlės

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Picos kišenėlės
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Picos kišenėlės
Autorius apie receptą: Šį gardų užkandį visiškai nesudėtinga paruošti, o įdarą galima ruošti pagal savo skonį - įdėti jalapenų, keptų grybų, alyvuogių, paprikos, keptos ar rūkytos Šį gardų užkandį visiškai nesudėtinga paruošti, o įdarą galima ruošti pagal savo skonį - įdėti jalapenų, keptų grybų, alyvuogių, paprikos, keptos ar rūkytos vištienos ar bet kokius mėgstamus ingredientus. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
210 gramų pieno
110 gramų sviesto (šalto)
2 vienetai kiaušinių
2 skiltelės česnako
1 šaukštas džiovinto raudonėlio (ar petražolių arba kitų žolelių)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
50 gramų čederio sūrio (arba mocarelos ar fermentinio)
18 griežinėlių saliamio (apytikriai, galima keisti rūkytu kumpiu)
pagal poreikį pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną ir išspausti česnako, išmaišyti.
2.
Į didesnį dubenį suberti miltus, druską, kepimo miltelius ir raudonėlį.
3.
Sviestą supjaustyti nedideliais kubeliais, dėti į dubenį su miltais ir šakute arba elektriniu maišytuvu smulkinti iki kol neliks didelių sviesto gabaliukų. Tuomet supilti kiaušinių masę ir gerai išmaišyti, užminkyti tešlą. Jei tešla labai limpa, miltų galima įberti daugiau.
4.
Paruoštą tešlą iškočioti iki poros milimetrų storio ir išpjauti nedidelius apskritimus (galima išspausti su puodeliu ar stikline).
5.
Ant išpjautų apskritimų dėti mažą šaukštelį pomidorų padažo, berti sūrio.
6.
Saliamio griežinėlius dar pasmulkinti ir dėti ant sūrio, tuomet užlenkti ir tešlos galus gerai suspausti šakute.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 18 - 20 minučių iki lengvai paruduos.
AUTORIUS: Laurinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rasa
2021-09-08 19:11
Laaaaabai skanūs, gaminau su įvairiais įdarais, tobulas receptas. Gaminsiu dukrytės gimtadieniui! :* ATSAKYTI
Krista
2021-05-30 17:34
Gavosi sausi, įdaro net nesijaučia. Formavau su stikline. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital