Pica kitaip - plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Šiam receptui naudojau pirktinę picai skirtą tešlą, nes jos tiesiog turėjau, bet drąsiai galite naudoti naminę picos pado tešlą arba ją pakeisti sluoksniuota bemiele tešla, Šiam receptui naudojau pirktinę picai skirtą tešlą, nes jos tiesiog turėjau, bet drąsiai galite naudoti naminę picos pado tešlą arba ją pakeisti sluoksniuota bemiele tešla, kuri čia irgi puikiai tinka. Įdarui aš iš tiesų dėjau, ką turėjau, tad čia ir jūs improvizuokite drąsiai. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų picos tešlos (arba sluoksniuotos)
150 gramų rūkyto kumpio
100 gramų sūrio
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
0.5 vieneto saldžiosios paprikos
šiek tiek saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina)
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek raudonėlio (arba baziliko)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą išvyniokite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė. Patepkite pomidorų padažu, pabarstykite prieskoninėm žolelėm.
2.
Ant tešlos išdėliokite kumpio griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu, užberkite smulkiai pjaustyto svogūno ir paprikos, saulėje džiovintų pomidorų.
3.
Standžiai susukite į vyniotini ir supjaustykite gabaliukais. Gabaliukus glaudžiai sudėliokite į aliejumi pateptą kepimo indą vieną šalia kito. Kepkite 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol bus auksinės spalvos.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rasa
2018-04-21 09:06
Sluoksniuotai tešlai labai glaudžiai nereikia nes neiškyla ATSAKYTI
Eglė
2018-04-22 08:56
Jei bus didesni tarpai, "nesusijungs" viskas į bendrą pyragą, o liks atskiri gabaliukai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital