Pica kitaip - plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Šiam receptui naudojau pirktinę picai skirtą tešlą, nes jos tiesiog turėjau, bet drąsiai galite naudoti naminę picos pado tešlą arba ją pakeisti sluoksniuota bemiele tešla, Šiam receptui naudojau pirktinę picai skirtą tešlą, nes jos tiesiog turėjau, bet drąsiai galite naudoti naminę picos pado tešlą arba ją pakeisti sluoksniuota bemiele tešla, kuri čia irgi puikiai tinka. Įdarui aš iš tiesų dėjau, ką turėjau, tad čia ir jūs improvizuokite drąsiai. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų   picos tešlos  (arba sluoksniuotos)
150 gramų   rūkyto kumpio
100 gramų   sūrio
0.5 vieneto   svogūnų  (nedidelio)
0.5 vieneto   saldžiosios paprikos
šiek tiek   saulėje džiovintų pomidorų  (nebūtina)
šiek tiek   pomidorų padažo
šiek tiek   raudonėlio  (arba baziliko)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą išvyniokite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė. Patepkite pomidorų padažu, pabarstykite prieskoninėm žolelėm.
2.
Ant tešlos išdėliokite kumpio griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu, užberkite smulkiai pjaustyto svogūno ir paprikos, saulėje džiovintų pomidorų.
3.
Standžiai susukite į vyniotini ir supjaustykite gabaliukais. Gabaliukus glaudžiai sudėliokite į aliejumi pateptą kepimo indą vieną šalia kito. Kepkite 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol bus auksinės spalvos.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Maisto valgytojas
2022-04-01 11:35
Nuostabus labai skanu buvo nors dar neragavau ATSAKYTI
Rasa
2018-04-21 09:06
Sluoksniuotai tešlai labai glaudžiai nereikia nes neiškyla ATSAKYTI
Eglė
2018-04-22 08:56
Jei bus didesni tarpai, "nesusijungs" viskas į bendrą pyragą, o liks atskiri gabaliukai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital