Petražolių sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Petražolių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g šviežių petražolių
2 tryniai
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai kvietinių aukščiausios rūšies miltų
2 šaukštai sviesto
druskos
maltų juodųjų pipirų
šviežių žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustykite petražoles ir suberk jas į verdantį (pasūdytą ir su pipirais) vandenį. Išplakite dviejų kiaušinių trynius ir pamažu plakdami suberkite manų kruopas. Gautą masę kabinkite šaukšteliu ir nardinkite į verdančią sriubą. Miltus pakepinkite svieste, ir kai kukuliukai bus beveik išvirę, pagardinkite jais sriubą. Pavirkite dar apie 7 min. Į stalą patiekite, įbėrę šviežių žalumynų (pagal skonį).
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital