Pertepti vafliai

AUTORIUS:
Birutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Pertepti vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vidutiniai vaflių lakštai
200 g sviesto
0,5 indelio kondensuoto pieno su cukrumi (100g)
1 a. š. vanilės
1 stiklinė tirštos slyvų uogienės
0,5 stiklinės cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukraus pudra, po to supilti kondensuotą pieną, suberti vanilę ir viską gerai išsukti. Šiuo mišiniu pertepti vieną vaflį, ant jo dėti kitą, vėl pertepti sviestu, uždėtą kitą vaflį pertepti slyvų uogiene, vėl uždėti vaflį ir pertepti sviestu, ant jo dėti kitą vaflį ir pertepti likusiu sviestu. Uždengti paskutiniu vafliu ir viską paslėgti. Aš laikau per naktį šaltai paslėgus, o ryte supjaustau rombais. Skanu prie kavos bei arbatos. Skanaus.
AUTORIUS: Birutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital