Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 litrai | sultinio (naudojau vištienos) | |
500 gramų | triušienos | |
200 gramų | vyšninių pomidorų | |
100 gramų | perlinių kruopų (brinkintų per naktį) | |
100 gramų | morkų | |
100 gramų | raudongūžių kopūstų (galima keisti paprastais) | |
100 gramų | cukinijų | |
100 gramų | kietojo sūrio | |
50 gramų | sviesto | |
50 gramų | svogūnų (naudojau geltoną ir rausvąjį) | |
20 gramų | česnako | |
10 gramų | čiobrelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
1 saujelė | džiovintų baravykų (išmirkytų) | |
Patiekiant: | ||
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
1 saujelė | žalumynų | |
pagal skonį | petražolių |