Perlenkta pica Calzone

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Perlenkta pica Calzone
Autorius apie receptą: Išbandykite nuostabaus itališko patiekalo receptą. Išbandykite nuostabaus itališko patiekalo receptą. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
14 gramų sausų mielių
2 šaukštai augalinio aliejaus
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų rūkyto kumpio
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas paprikos
100 gramų portabello grybų
2 vienetai svogūnų
Aptepimui:
pagal poreikį pomidorų padažo
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek fermentinio sūrio (tarkuoto, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai pieną šiek tiek pašildome (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų).
2.
Sumaišome 500 gramų miltų su mielėmis, druska ir cukrumi. Įpilame šilto pieno, aliejaus ir išmaišome. Beriame likusius miltus ir užminkome tešlą. Iš tešlos suformuojame rutulį, užklojame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
3.
Įdarui rūkytą kumpį supjaustome, sūrį sutarkuojame.
4.
Pievagrybius, svogūnus, papriką supjaustome nedideliais gabalėliais ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
5.
Tešlą padaliname į maždaug 10 dalių. Iš kiekvienos dalies formuojame apskritimą, kurį aptepame pomidorų padažu. Vienoje picos pusėje sudedame kumpio, sūrio ir pievagrybių su daržovėmis. Aš dar dėjau po kelis saliamio dešros griežinėlius, bet tikrai nebūtina. Užlenkiame, šakute suspaudžiame šonus.
6.
Paruoštas picas dedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Viršų aptepame pomidorų padažu, pabarstome sūriu.
7.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital