Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 23
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje
Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje
Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje
Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje
Pekino kopūsto balandėliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Vis kirbėjo mintis pagaminti balandėlius su pekino kopūstu. Jokia čia ne naujiena, bet aš taip dar negaminau. Taigi, balandėliai gavosi tokie pat gardūs, kaip su gūžiniu Vis kirbėjo mintis pagaminti balandėlius su pekino kopūstu. Jokia čia ne naujiena, bet aš taip dar negaminau. Taigi, balandėliai gavosi tokie pat gardūs, kaip su gūžiniu kopūstu, o privalumas yra, nes gaminasi daug greičiau. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 23
1 vienetas kininių kopūstų (dar vadinamas Pekino, didesnio)
0.5 kilogramo maltos vištienos
3 vienetai morkų (didesnių arba 4 mažesnių)
100 gramų ryžių (virtų)
50 gramų sviesto (+ dar šiek tiek kepimui)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių (naudojau naminius)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pekino kopūsto kietą dalį nupjauti, taip jį paplonindama.
2.
Į puodą pilti vandens, užvirti, dėti kopūstą ir apvirti 2 minutes.
3.
Morkas sutarkuoti burokine tarka. Svogūną supjaustyti.
4.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti, sudėti svogūną ir kelias minutes apkepti.
5.
Į dubenį dėti vištieną, suberti ryžius, svogūną, pipirus, druską, prieskonines žoleles ir išmaišyti.
6.
Į pekino kopūsto lapą dėti paruošto įdaro ir susukti. Taip susukti visus lapus. Man pavyko paruošti 23 vienetus.
7.
Sviestą supjaustyti nedideliais gabaliukais.
8.
Į kepimo indą sudėti balandėlius, ant jų suberti morkas, įpilti vandens, įdėti sviesto ir pabarstyti prieskoniais. Uždengti folija.
9.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital