Pavasariški keksiukai

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pavasariški keksiukai
Autorius apie receptą: Drėgni, purūs, lengvai ir greitai paruošiami keksiukai. Drėgni, purūs, lengvai ir greitai paruošiami keksiukai. Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
130 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
100 mililitrų pieno
30 gramų sviesto (išlydyto ir atvėsinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
150 gramų maskarponės sūrio
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai išplakite kiaušinius su cukrumi, kol suputos. Lėtai plakant, supilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei žiupsneliu druskos, įsijokite į plakinį. Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
2.
Tešlą šaukštu sudėkite į keksiukų formeles.
3.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Mediniu pagaliuku patikrinkite, ar iškepė – jei pagaliukas sausas, reiškia taip. Iškepusius atvėsinkite.
4.
Kremui į aukštą neplatų indą pilkite grietinėlę, berkite 70 g cukraus ir plakite elektriniu plakikliu, kol sutirštės bei ištirps cukrus. Sudėkite maskarponę ir plakite, kol taps vientisu, formą laikančiu kremu. Jei naudojate maistinius dažus sudėkite juos ir gerai išmaišykite. Prieš puošiant atvėsusius keksiukus kremą palaikykite šaldytuve apie 20 min.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital