Minkšti paukštienos kukuliai orkaitėje

AUTORIUS:
Dovilė, Jaukus naminis maistas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti paukštienos kukuliai orkaitėje
Minkšti paukštienos kukuliai orkaitėje
Minkšti paukštienos kukuliai orkaitėje
Minkšti paukštienos kukuliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai greitai ir nesunkiai paruošiamas, maistingas ir sotus pietų ar vakarienės patiekalas! Kukuliai pavyksta labai gardūs, neriebūs ir minkštučiai. Galima valgyti su Labai greitai ir nesunkiai paruošiamas, maistingas ir sotus pietų ar vakarienės patiekalas! Kukuliai pavyksta labai gardūs, neriebūs ir minkštučiai. Galima valgyti su salotomis ar ryžiais. (...daugiau) Dovilė, Jaukus naminis maistas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos kalakutienos (arba kitos mėsos)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kietojo sūrio (arba kito mėgiamo, nebūtina)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
2 saujos špinatų
2 šaukštai petražolių (smulkintų)
2 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštelis prieskonių paukštienai
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių (naudojau saldžiosios)
1/4 šaukštelio ciberžolės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti špinatus, užpilti karštu vandeniu, palaikyti 1 minutę, tuomet perplauti šaltu vandeniu, gerai nusausinti ir susmulkinti.
2.
Svogūną supjaustyti kuo smulkiau, suberti į dubenį, česnaką išspausti.
3.
Į dubenį su svogūnais dėti kalakutienos faršą, berti smulkintus špinatus, petražoles, džiūvesėlius, prieskonius paukštienai, rūkytos paprikos miltelius, ciberžolę, pipirus, įmušti kiaušinį ir labai gerai išmaišyti bei išminkyti.
4.
Drėgnomis rankomis formuoti kukulius (aš darau nedidelius, imant 1 šaukštą su kaupu faršo) ir paliekant tarpelius, sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje (su funkcija viršus-apačia) apie 30 minučių (priklausomai nuo kukulių dydžio).
6.
Iškepusius kukulius pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu ir dar 5 minutes pakepti, kad sūris išsilydytų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital