1.
Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
2.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukrų ir išplakti. Po vieną dėti kiaušinio trynį ir išplakti, taip sudėti visus trynius.
3.
Į dubenį dėti medų, grietinę ir išmaišyti. Paruoštą masę sudėti į dubenį su sviesto ir kiaušinių trynių mase, išmaišyti.
4.
Į dubenį berti miltus, kakavą, meduolių prieskonius, sodą ir išmaišyti. Suberti į dubenį su paruošta trynių ir sviesto mase, išmaišyti.
5.
Kiaušinių baltymus išplakti iki baltų, purių putų. Atsargiai sudėti į dubenį su tešla ir permaišyti.
6.
Kepimo formą (naudojau 21 x 25 cm dydžio) ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti paruoštą tešlą.
7.
Kepti įkaitintoje iki 165 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.
8.
Iškepusį biskvitą išimti iš kepimo formos ir atvėsinti ant grotelių. Tuomet nupjauti viršų, kad biskvitas būtų lygus, o ne iškilęs. Dėti atgal į formą su ištiestu kepimo popieriumi. Užpilti slyvų uogienės, subadyti mediniu iešmeliu, kad geriau susigertų uogienė.
9.
Paukščių pieno kremui į puodą pilti vandens, suberti žele ir išmaišyti. Palikti iki kol išbrinks, tuomet pašildyti iki kol želatina suskystės ir dėti į šaltą vietą iki kol šiek tiek sutirštės, visiškai susitingti neturi. Išplakti elektriniu plaktuvu.
10.
Į dubenį pilti grietinėlę ir išplakti elektriniu plaktuvu iki purumo. Sudėti išplaktą želę, išmaišyti ir sudėti ant pyrago.
11.
Pyragą dėti į šaltą vietą iki kol sustings.
12.
Viršui į dubenėlį berti želatiną, pilti vandens. Palikti iki kol išbrinks.
13.
Į puodą dėti sviestą, berti kakavą, cukrų, pilti pieną ir užvirti. Sudėti želatiną, išmaišyti ir atvėsinti. Tuomet užpilti ant pyrago ir paskirstyti per visą plotį.
14.
Paruoštą pyragą dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, kad susingtų.