Pasta su moliuskais ir smidrų padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pasta su moliuskais ir smidrų padažu
Pasta su moliuskais ir smidrų padažu
Pasta su moliuskais ir smidrų padažu
Autorius apie receptą: Gardūs pietūs garantuoti - pasta su moliuskais ir smidrų padažu. Puikiai tinka smidrų sezonui, romantiškai vakarienei ar, kai norisi nustebinti artimuosius. Gardūs pietūs garantuoti - pasta su moliuskais ir smidrų padažu. Puikiai tinka smidrų sezonui, romantiškai vakarienei ar, kai norisi nustebinti artimuosius. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliuskų (šaldytų)
500 gramų smidrų
500 gramų makaronų
100 gramų pomidorų
100 mililitrų balto vyno
1 vienetas šalotinių svogūnų
1 sauja petražolių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smidrus nuvalome - nupjauname sumedėjusias dalis ir nupjauname viršūnėles. Gerai susmulkiname ir beriame į smulkintuvą.
2.
Supjaustome svogūną ir beriame šalia smidrų.
3.
Padruskiname, papiriname ir įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus. Viską gerai susmulkiname, atidedame į šalį.
4.
Ruošiame moliuskus - gerai susmulkiname petražoles. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir įdedame 4 skilteles česnako.
5.
Įkaitus aliejui, beriame moliuskus bei petražoles. Įpilame šiek tiek baltojo vyno ir patroškiname 5 minutes. Pradedame virti pasta.
6.
Nukošiame moliuskus, atskirai atidedame jų sultinį. Supjaustome pomidorus ir beriame į keptuvę. Apkepame kol pradeda garbanotis odelė, tuomet suberiame nupjautas smidrų viršūnėles ir paruoštą smidrų padažą, beriame moliuskus. Išvirusią pasta beriame į keptuvę ir viską gerai išmaišome.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital