Pasiflorų skonio sūrio tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Pasiflorų skonio sūrio tortas
Autorius apie receptą: Šiandien tiesiog labai paprastai be jokių įžangų, dalinuosi skaniu torto receptu su jumis. Gaivus tortas, labai patiko pasiflorų poskonis maskarponės kreme. Tikrai Šiandien tiesiog labai paprastai be jokių įžangų, dalinuosi skaniu torto receptu su jumis. Gaivus tortas, labai patiko pasiflorų poskonis maskarponės kreme. Tikrai rekomenduoju. Receptą radau "Paprastagaminti.karina" iG . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
240 gramų sausainių
100 gramų sviesto
Kremui:
750 gramų maskarponės sūrio
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
125 mililitrai sulčių (pasiflorų)
50 gramų želatinos
Viršui:
125 mililitrai sulčių (pasiflorų)
20 gramų želatinos
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutriname iki smulkių trupinių. Man patogiausia tai atlikti maisto smulkintuvu.
2.
Sviestą ištirpiname. Į trupinius supilame tirpintą sviestą. Gerai išmaišome. Paskleidžiame masę į torto formą, atsegamais kraštais. Suformuojame torto padą.
3.
Pašauname kepti į įkaitintą iki 170 C laipsnių orkaitę 5 minutėms. Padą paliekame atvėsti.
4.
Kremui želatiną maišome su sultimis ir paliekame brinkti 15 min. Išbrinkusią želatiną ištirpiname garų vonelėje, neleiskite užvirt. Atvėsinime.
5.
Išplakame šaltą grietinėlę iki standumo.
6.
Kondensuotą pieną sumaišome su maskarpone. Atsargiai į sūrio masę įmaišome grietinėlę. Atsargiai kiek pravėsusią želatiną, maišant, silpna srovele supilame į sūrio masę. Gerai išmaišome. Supilame kremą ant sausainių pagrindo ir dedame į šaldytuvą stingti.
7.
Viršui želatiną, sultis ir cukraus pudrą išmaišome ir paliekame išbrinkti 15 min. Ištirpiname garų vonelėje, atvėsiname. Šiek tiek jau pravėsusį skystį supilame ant torto.
8.
Paliekame tortą poilsiauti šaldytuve bent kelioms valandoms arba per naktį.
Patarimai:
Torto forma 24 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital