Papratas daugiaryžis (Risotto)

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Papratas daugiaryžis (Risotto)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 l vištienos sultinio
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
20 g sviesto
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
300 g ryžių
1 taurės balto vyno
Druska
Pipirai
2 v. š. alyvuogių aliejaus
100 g parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje įpilti aliejaus, įdėti sviestą. Sudėti svogūnus, česnaką. Kepti 5 min., tuomet sudėti ryžius. Įpilti vyno ir troškinti 1-2 min. Įpilti sultinio (prieš tai įmaišant Knorr sultinį) ) ir maišant troškinti, kol ryžiai taps permatomi (25 min.). Įmaišyti sūrį ir žalumynų (pagal skonį).
AUTORIUS: Rimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital