Paprasti obuoliniai sausainiukai

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paprasti obuoliniai sausainiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


500 g obuolių

3 v. š. laimo sulčių

2 kiaušiniai

250 g miltų

2 a. š. kepimo miltelių

150 g cukraus

1 a. š. vanilinio cukraus

2 v. š. grietinėlės

125 ml aliejaus

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjausčius plonesnėmis skiltelėmis apšlakstyti laimo sultimis.


Įmušti į dubenį kiaušinius, supilti grietinėlę, aliejų, sudėti cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.


Į kiaušinių masę įsijoti su kepimo milteliais sumašytus miltus ir viską gerai išminkyti.


Kiekvieną obuolio skiltelę apvynioti tešla ir dėti į kepimo popieriumi išklotą ir riebalais pateptą kepimo skardą.


Kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital