<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>0,5 kg pangasijų filė, šviežia <br />
1 kiaušinio<br />
2 šaukštų alyvuogių aliejaus<br />
1 žiupsnelio grūstų pipirų<br />
1 žiupsnelio druskos<br />
2 - 3 šaukštų džiuvesėlių<br />
Saulėgrąžų aliejaus, kepimui<br />
1 šaukšto fermentinio sūrio, smulkiai tarkuoto<br />
0,5 baklažano<br />
1 žiupsnelio druskos<br />
Aliejaus, kepimui</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. šaldytuve.<br />
Išplakti kiaušinį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti džiuvesėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje po keletą minučių abi puse iki kol gražiai pagels.<br />
Ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.<br />
Kitoje keptuvėje kepti baklažanų griežinėlius kol gražiai parus. Užberti druskos.<br />
Patiekti su keptais baklažanais.</p>
<p style="text-align: justify;">(1 porcijai)<br />
</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)