Raudonasis Paneng karis su vištiena

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Raudonasis Paneng karis su vištiena
Raudonasis Paneng karis su vištiena
Raudonasis Paneng karis su vištiena
Autorius apie receptą: Tradicinis Tailando karis, pagardintas kvapniais prieskoniais, spalvingas ir tikrai praskaidrinantis rudenišką slogutį! Tradiciškai šis karis patiekiamas su kalendra ir Tradicinis Tailando karis, pagardintas kvapniais prieskoniais, spalvingas ir tikrai praskaidrinantis rudenišką slogutį! Tradiciškai šis karis patiekiamas su kalendra ir apšlakščius žaliosios citrinos sultimis, bet bus skanu ir be jų! Beje, paruošti bus nesudėtinga, net jei esat pradinukas virtuvėje - čia pagelbės video receptas! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas morkų
400 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
1 pakelis raudonojo kario prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" Asian Spices Paneng Red Curry)
50 gramų žemės riešutų
20 gramų saldžiųjų žirnelių ankščių (nebūtina)
šiek tiek aliejaus
Patiekiant:
1 pakelis kiaušininių makaronų (arba ryžių)
šiek tiek tailandietiško baziliko (arba kalendros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką nuskusti ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Papriką išvalyti nuo sėklų ir taip pat supjaustyti plonais šiaudeliais. Vištieną supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite vištienos gabalėlius.
3.
Į keptuvę su vištiena supilkite raudonojo kario prieskonių mišinį ir kokosų pieną. Kepkite kartu keletą minučių.
4.
Sudėkite šiaudeliais supjaustytas daržoves ir leiskite joms šiek tiek pavirti. Įmaišykite stambiai susmulkintus žemės riešutus.
5.
Patiekite su virtais makaronais arba ryžiais. Patiekiant pagardinkite smulkintais tailandietiškais bazilikais arba kalendromis.
Patarimai:
Kokosų pieno bei prieskonių kiekį reguliuokite pagal savo skonį – siūlome iš pradžių dėti mažiau ir, esant norui, papildyti.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital