Pačios skaniausios Cezario salotos su vištiena

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Pačios skaniausios Cezario salotos su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Salotoms:
300 gramų vištienos krūtinėlės
200 gramų iceberg salotų
200 gramų vyšninių pomidorų
3 riekės šviesios forminės duonos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
2 vienetai kiaušinių
60 mililitrų alyvuogių aliejaus
50 gramų parmezano sūrio
2 šaukštai citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę pabarstyti mėgstamais paukštienos prieskoniais, trupučiu druskos ir iškepti keptuvėje gražiai apkepant iš abiejų pusių. Batoną supjaustyti kubeliais, apšlalkstyti aliejumi sumaišytu su trintu česnaku ir paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje apie 5 minutes.
2.
Lėkštėje išdėlioti salotas, plonai supjaustytą arba tarkuotą sūrį, sudėti pomidorus, supjaustytą vištieną ir skrebučius.
3.
Padažui kiaušinius užpilti karštu vandeniu, palaikyti minutę ir atvėsinti. Kiaušinius, alyvuogių aliejų, vorčesterio padažą, garstyčias, citrinų sultis, smulkintą česnaką, parmezaną ir druską sudėti į elektrinį plakiklį ir viską sutrinti iki vientisos kreminės konsistencijos.
4.
Užpilti salotas padažu ir išmaišyti.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
2018-04-25 22:21
Visai skanu tik,kad per mazai salotų tai idejau dar ir idejau agurko padažo nedariau ATSAKYTI
Karolina
2018-03-21 09:47
Nesupratau, ką su kiaušiniais reikia daryti...Žalius su lukštu užpilti karštu vandeniu ir palaikyti minutę? Tai jie bus skysti? ATSAKYTI
Vanda
2018-03-21 12:27
Tikrai teisingai supratote - pirma kiaušinius (nevirtus) užpilti verdančiu vandeniu, o praėjus minutei juos pramušti ir suplakti su kitais padažo ingredientais. Tradicinis Cezario salotų padažas būtent ir daromas su žaliais kiaušiniais :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital