Orkaitėje keptos kuojos su moliūgų sėklų padažu

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje keptos kuojos su moliūgų sėklų padažu
Autorius apie receptą: Šios nebrangios žuvys gali sužibėti ant Jūsų šventinio stalo ir tapti sveiku ir pigiu patiekalu, kuris įtiks kiekvieno skoniui. Šios nebrangios žuvys gali sužibėti ant Jūsų šventinio stalo ir tapti sveiku ir pigiu patiekalu, kuris įtiks kiekvieno skoniui. Nijolė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kuojos
1 vienetas citrinų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
60 gramų sviesto
60 gramų moliūgų sėklų
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Citriną supjaustyti griežinėliais.
2.
Nuskusti, išvalyti, nuplauti kuojas. Žuvį pagardinti druska ir pipirais.
3.
Į kiekvienos žuvies vidų įdėti po porą citrinos griežinėlių. Aštriu peiliu žuvies šonuose padaryti įpjovimų. Kiekvieną žuvį atskirai įvynioti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
5.
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą ir paskrudinti moliūgo sėklas, suberti susmulkintus krapus, pagardinti pagal skonį druska, pipirais ir įpilti citrinos sulčių.
6.
Iškepusias kuojas užpilame šiltu padažu ir patiekiame su mėgstamu garnyru.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital