Autorius apie receptą:
Labai skanu ir dar pliusas tame, kad taip iškepta cukinija nebus prisigėrus aliejaus, griežinėliai bus lengvai traškūs su sultingu vidumi.
Labai skanu ir dar pliusas tame, kad taip iškepta cukinija nebus prisigėrus aliejaus, griežinėliai bus lengvai traškūs su sultingu vidumi.
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
cukinijų
(jaunos, didesnės)
1 vienetas
kiaušinių
50 gramų
maltų džiūvėsėlių
20 gramų
parmezano sūrio
(tarkuoto)
šiek tiek
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
2.
Dubenėlyje išplakite kiaušinį.
3.
Kitame dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį ir maltus juoduosius pipirus.
4.
Kiekvieną griežinėlį apvoliokite kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol viršus lengvai apskrus.
Klausimas ar jas nulupti, nes nuotraukoje matosi, kad žalią cukiniją naudojote, man žievės tai neskanios.
ATSAKYTI
Diana
2018-11-01 17:28
Jeigu cukinijos jaunos (o tokios šiame recepte naudojamos), žievelės yra švelnaus skonis ir minkštos. Bet aišku, jeigu jų nemėgstate, galite nulupti, irgi bus skanu
ATSAKYTI