Orkaitėje kepti švilpikai su varške

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Švilpikai su varške orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių (virtų su lupenomis)
300 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
160 gramų miltų (apytikriai)
pagal skonį druskos
Padažui:
3 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulienos mentės
2 šaukštai grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti ir sutrinti, įdėti varškę, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Miltų kiekį koreguoti pagal tešlą, tešla turi būti minkšta, šiek tiek lipni, bet formuojama. Iškočioti pailgas virveles, jas paspausti ir supjaustyti. Pabarstyti miltais ir dėti ant kepimo popieriaus.
3.
Pabarstyti švilpikus miltais, dėti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 35 - 45 minutes.
4.
Padažui kiaulienos mentę smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėti smulkintus svogūnus, dar šiek tiek pakepinti. Sudėti grietinę, pagardinti druska ir pipirais ir išmaišyti.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital