Orkaitėje kepti ančiukų kakliukai su saliero šaknies lazdelėmis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Orkaitėje kepti ančiukų kakliukai su saliero šaknies lazdelėmis
Autorius apie receptą: Kartais tikrai verta surizikuoti ir priimti sau iššūkį, pagaminti tai ko niekada negaminai, nupirkti parduotuvėje produktus, kurių niekada nepirkai, išbandyti naujus receptus Kartais tikrai verta surizikuoti ir priimti sau iššūkį, pagaminti tai ko niekada negaminai, nupirkti parduotuvėje produktus, kurių niekada nepirkai, išbandyti naujus receptus su visai sau nepažįstamais ingredientais. Pirmą kartą gyvenime teko gaminti anties kakliukus, bet, tikiu, kad tikrai ne paskutinį, nes skonis maloniai nustebino. Recepto idėja iš Oditėlės blogo . (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų antienos (kakliukų)
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas žuvies padažo
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštas rudojo cukraus
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis aitriosios paprikos (grūstos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
1 vienetas salierų šaknų
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį saldžiosios paprikos miltelių
pagal poreikį svogūnų granulės
pagal poreikį džiovintų krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame ančiukų kakliukus. Sojos, žuvies padažą, baltojo vyno actą, cukrų, aitriąją papriką, česnaką, druską ir pipirus sumaišome dubenėlyje ir sudedame kakliukus. Marinuojame šaldytuve bent 1-2 val, o geriausiai per naktį.
2.
Kakliukus dedame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
3.
Garnyrui saliero šaknį nuvalome ir supjaustome stambiomis lazdelėmis, dedame į dubenį ir užpilame šiek tiek aliejaus, tada beriame visus prieskonius ir viską gerai išmaišome.
4.
Lazdeles išdėliojame ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi ir kepame apie 20-30 min iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital