Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu
Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu
Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu
Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų rudųjų pievagrybių (ar paprastų, didesnių)
80 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, išimkite kotelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, pakepinkite smulkintus svogūnus. Kai apkeps, sudėkite tarkuotas morkas, dar pakepinkite ir sudėkite smulkintus pievagrybių kotelius. Dar šiek tiek patroškinkite, o tada pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Kepintomis daržovėmis įdarykite pievagrybių kepurėles ir jas išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepūrėlių virtų pabarstykite tarkuotu sūriu ir aitriosios paprikos milteliais.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lina
2018-05-18 11:48
Dariau su paprastais pievagrybiais, valgėm jau atvėsusius, labai skanu :) ATSAKYTI
janina
2018-06-24 17:20
as dar nedariau ir neragavau nieko negaliu sakyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital