Oranžinė sriuba su džiovintais šaltalankiais

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Oranžinė sriuba su džiovintais šaltalankiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 litrų vandens
50 g sviesto
300 g liesos kiaulienos
pusės litro virtų ar marinuotų voveraičių
500 g jau nulupto, be minkštimo moliūgo
2 didokų svogūnų
2 bulvių
2 morkų
1 pomidoro
1 saldžiosios oranžinės paprikos
ketvirtadalio ,,antaninio'' ar kitokio obuolio
žalių petražolių
pusės šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
maltų juodųjų pipirų
maltų lauro lapų
2 šaukštelių druskos
baziliko
ciberžolės
džiovintų laiškinių česnakų
šaukštelio kmynų
šaukštelio džiovintų šaltalankio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą susmulkinti, sumaišyti su vienu šaukšteliu druskos, trupučiuku pipirų, maltų lapelių bei žiupsneliu saldžiosios paprikos miltelių ir pakepinti keptuvėje su truputėliu sviesto. Supilti į verdantį vandenį troškintą mėsą bei voveraites. Tuomet reikia susmulkinti kubeliais moliūgą, supjaustyti svogūnus, papriką, sutarkuoti 1 morką ir šių daržovių mišinį apkepti irgi svieste bei supiltį į puodą. Sudėti bulves.
Sriubą reikia virti apie 45 min, todėl, kai lieka apie 15 min. iki virimo pabaigos, suberiama likusi druska, sudedamas smulkintas obuolys, pomidoras, jei turima - džiovintos šaltalankio uogos, kmynai, po trupučiuką baziliko, ciberžolės, įberiamas šaukštelis džiovintų laiškinių svogūnų, įdedama žalių smulkintų petražolių.
Puošti petražolėmis bei kita morka, išvirta sriuboje.
Skanaus!
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital