Autorius apie receptą:
Paprasta paruošti, sotu ir skanu.
Paprasta paruošti, sotu ir skanu.
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai
kiaušinių
(didelių)
1 riekė
šviesios forminės duonos
pagal poreikį
sūrio
(tarkuoto)
pagal poreikį
druskos
pagal poreikį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti druską, pipirus ir išplakti.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Supilti kiaušinių plakinį.
3.
Duonos riekelę perpjauti pusiau, dėti ant kiaušinių plakinio, berti sūrį ir pakepti iki kol omletas apkeps ir kiek sutvirtės. Su mentele pakelti vieną šoną omleto ir užlenkti, tuomet užlenkti priešais esantį ir tuomet užlenkti du likusius kraštus. Apversti ir dar pakepti iš abiejų pusių iki kol visiškai iškeps ir apkeps.