Obuolių pyragas su pudingu pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių pyragas su pudingu pagal Andželiką
Autorius apie receptą: Spontaniškas ir labai skanus pyragėlis, kuris paruošiamas lengvai ir iš paprastų ingredientų. Receptas 24 cm skersmens tartos arba torto formai. Spontaniškas ir labai skanus pyragėlis, kuris paruošiamas lengvai ir iš paprastų ingredientų. Receptas 24 cm skersmens tartos arba torto formai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai obuolių (didesnių arba 3 mažesnių)
pagal skonį cinamono
pagal skonį migdolų drožlių
pagal poreikį sviesto (formos patepimui)
Tešlai:
280 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
125 gramai sviesto (ištirpinto)
80 gramų cukraus (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Pudingui:
250 mililitrų pieno
100 gramų grietinės (tirštos)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio, + 1 mažo)
30 gramų sviesto (apytikriai)
25 gramai kukurūzų krakmolo
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
pagal poreikį ciberžolės (nebūtina, dėjau tik dėl spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir plakti iki kol cukrus ištirps ir masė bus baltesnė, puresnė. Įberti druskos, vanilės, supilti sviestą, išmaišyti. Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti tešlą. Ji turi būti minkšta.
2.
Paruoštą tešlą uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 20 - 25 minutėms.
3.
Pudingui į puodą įmušti kiaušinį, suberti kukurūzų krakmolą, cukrų, vanilę, ciberžolę, įpilti pieną, gerai išmaišyti ir kaitinti ant vidutinės kaitros nuolat maišant iki kol užvirs ir sutirštės.
4.
Nuimti puodą nuo viryklės, sudėti sviestą ir išmaišyti. Uždengti maistine plėvele, palikti atvėsti.
5.
Į dubenį įmušti kiaušinį, įdėti grietinės ir išmaišyti. Į puodą su atvėsusiu pudingu sudėti kiaušinio ir grietinės masę, išmaišyti.
6.
Obuolius supjaustyti plonais pusžiedžiais.
7.
Tartos formą (naudojau 24 cm skersmens su išimamu dugnu) ištepti sviestu, dėti tešlą ir rankomis ją išlyginti padarant kraštelius. Išdėlioti kelis sluoksnius obuolių, pabarstyti cinamonu, uždėti pudingą, išlyginti per visą plotį, pabarstyti migdolų drožlėmis.
8.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 55 minutes. Išimti iš formos, kai visiškai atvės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital