Obuolių pyragas - greitas, šventiškas ir be galo gražus

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, tad pavyks tikrai visiems ir be galo gražiai atrodo! Lengvai pagaminamas, tad pavyks tikrai visiems ir be galo gražiai atrodo! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos (didesni)
6 vienetai obuolių
50 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis cinamono
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir pakepti svieste, pabarsčius puse cukraus. Beje, cukraus kiekį galite drąsiai koreguoti pagal savo skonį bei atsižvelgdami į obuolių saldumą.
2.
Vieną tešlos lakštą ištepti kiaušiniu, pabarstyti likusiu cukrumi, cinamonu. Susukti į vyniotinį ir supjaustyti mažais ritinėliais (1cm storio).
3.
Kitą tešlos lakštą dedame ant apvalios kepimo formos dugno, sudedame obuolius, uždedame cinamono ritinėlius. Viršų patepame lengvai paplaktu kiaušiniu.
4.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitingoje orkaitėje apie 30 minučių, kol viršus bus gražiai auksinės spalvos.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Irena
2018-07-11 13:06
O vietoj obuoliu gal galima naudoti kokia nors uogiene? ATSAKYTI
Laura
2018-07-12 13:28
Tikrai galima, tik geriau rinkitės tirštesnę, džemiškesnę :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital