Obuolių pyragas be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo
Autorius apie receptą: Ruduo yra purių, kvepiančių cinamonu pyragų mėtas. Nesitikėjau, kad be kiaušinių ir miltų be glitimo gali pavykti iškepti tokį skanų pyragą. Ruduo yra purių, kvepiančių cinamonu pyragų mėtas. Nesitikėjau, kad be kiaušinių ir miltų be glitimo gali pavykti iškepti tokį skanų pyragą. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
80 gramų ryžių miltai
80 gramų kukurūzų miltų
60 gramų migdolų miltų
150 gramų akvafabos (virtų avinžirnių skystis)
100 gramų nerafinuoto cukraus
1 šaukštas obuolių acto
15 gramų citrinų sulčių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio ksantino dervos (nebūtina)
2 vienetai obuolių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus permaišome su kepimo milteliais, cinamonu ir druska.
2.
Obuolius išvalome nuo sėklalizdžių, supjaustome skiltelėmis.
3.
Į plaktuvo indą pilame akvafabą ir obuolių actą. Plakame didžiausiu greičiu, kol išsiplaks (tai užima 5-8 minutes). Įpilame citrinos sulčių, įberiame ksantano dervos miltelius ir plakame tol, kol susidarys standžios putos (apie 5-7 minutes).
4.
Plakant beriame po 1 a.š. cukraus (tai užims 5-7 minutes).
5.
Į išplaktą akvafabą įberiame pusę miltų kiekio ir atsargiai permaišome. Beriame likusius miltus ir užmaišome tešlą (atsargiai, bet greitai).
6.
Tešlą pilame į formą (naudojau 20 cm skresmens) išklotą kepimo popieriumu. Ant viršaus išdėliojame obuolius.
7.
Pyragą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių (orkaitės negalima atidaryti pirmas 30 minučių).
8.
Pyragą pilnai atvėsiname, apibarstome cukraus pudra ir tiekiame.
Patarimai:
Obuolius galite dėti ant formos dugno ir užpilti tešlą. Taip pat galima juo supjaustyti kubeliais ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital