Autorius apie receptą:
Purus, lengvas obuolių pyragas, keptas be jokių papildomų riebalų, vos iš kelių ingridientų. Manau, obuolių pyragai užima pirmąją vietą savo populiarumu ir niekam
Purus, lengvas obuolių pyragas, keptas be jokių papildomų riebalų, vos iš kelių ingridientų. Manau, obuolių pyragai užima pirmąją vietą savo populiarumu ir niekam nenusileidžia. Jau vien pagalvojus apie rudenį, tikriausiai nėra namų, kurie nekvepėtų obuolių pyragu. Tad, jei pas Jus jau sunoko ankstyvi obuoliai, nelaukite rudens, o išsikepkite pyrago jau šiandien. Kepimo forma 21 cm skersmens.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
obuolių
6 vienetai
kiaušinių
2 stiklinės
miltų
1.5 stiklinės
cukraus
pagal poreikį
cukraus pudros
(pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Įsijojame miltus.
2.
Obuolius nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Įmaišome į tešlą. Supilame masę į skardą.
3.
Pašauname į iš anksto iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 40 min. Atvėsiname. Supjaustome gabalėliais, pabarstome cukraus pudra