Obuolių keksas su riešutais

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių keksas su riešutais
Obuolių keksas su riešutais
Obuolių keksas su riešutais
Obuolių keksas su riešutais
Autorius apie receptą: Vienas iš geriausių keksų, kuriuos kepu, primena rudenį, jo spalvas ir kvapus. Vienas iš geriausių keksų, kuriuos kepu, primena rudenį, jo spalvas ir kvapus. Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių
220 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
50 gramų riešutų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupame obuolius ir juos supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Išplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų, kol cukrus ištirps.
3.
Į išplaktus kiaušinius beriame miltus, kepimo miltelius. Išmaišome.
4.
Susmulkiname riešutus.
5.
Į kepimo popieriumi išklotą pailgą kekso formą sluoksniuojame tešlą ir obuolius, ant viršaus užbarstome riešutus.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių (priklausomai nuo kekso formos dydžio).
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital