Obuolių desertas iš 2 ingredientų

AUTORIUS:
Vaiva, Virtuvinės šėlionės,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių desertas iš 2 ingredientų
Obuolių desertas iš 2 ingredientų
Obuolių desertas iš 2 ingredientų
Autorius apie receptą: Pasakiškai skanu! Pasakiškai skanu! Vaiva, Virtuvinės šėlionės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų obuolių (jau nuvalytų, be odelės ir sėklų)
20 gramų želatinos
Pabarstymui:
pagal poreikį rudojo cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuvalytus, išsėklintus obuolius sutrinti kokteilinėje arba elektriniu maisto smulkintuvu, masę perpilti į prikaistuvį, suberti želatiną ir maišant kaitinti kol želatina ištirps ir pamatysite burbuliukus, užvirti negalima, tad vos tik pradės burbuliuoti nukelkite nuo kaitros. Leisti pravėsti.
2.
Elektriniu plaktuvu plakti paruoštą masę (panašiai kaip kokią grietinėlę) iki kol jos kiekis patrigubės, ji pasidarys balta, pilna oro burbuliukų.
3.
Silikoninę ar plastikinę formą patepti aliejumi (galima naudoti metalinę formą, tik ją reikėtų ištiesti kepimo popieriumi), sukrėsti paruoštą masę ir leisti atvėsti.
4.
Išimtą desertą skanu pabarstyti ruduoju cukrumi ir papuošti avietėmis ar kitomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital