Minkšti obuoliniai sausainiai - roksai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti obuoliniai sausainiai - roksai
Autorius apie receptą: Šį kartą kepame savo vaikystės sausainius/pyragėlius roksus. Šis receptas, nėra tradicinis roksų receptas, pridėjau į juos obuolių, užtat ir pavadinimas "Obuoliniai Šį kartą kepame savo vaikystės sausainius/pyragėlius roksus. Šis receptas, nėra tradicinis roksų receptas, pridėjau į juos obuolių, užtat ir pavadinimas "Obuoliniai roksai". Dėka obuolių jie išlieka minkšti ir nekietėja net sekančią dieną po kepimo. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų obuolių
300 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
100 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų cukraus
30 gramų razinų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius apie 1 min plakite su druska, kai masė ims putoti, dalimis suberkite cukrų ir pastoviai plakite, kol paruošite purų balkšvą kremą. Įmaišykite vanilinį cukrų, minkštą sviestą ir paplakite dar šiek tiek, kol viskas susijungs.
2.
100 g miltų sumaišykite su kepimo milteliais. Dalimis įsijokite į kiaušinių plakinį miltų mišinį, o tada visus likusius miltus. Tešla turi būti lipni, vidutinio tirštumo.
3.
Razinas nuplaukite karštu vandeniu, nusausinkite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, pabarstykite cinamonu.
4.
Razinas ir obuolius įmaišykite į tešlą. Šaukštu semkite tešlą ir formuokite sausainius ant kepimo skardos užklotos kepimo popieriumi. Vienas roksas tai maždaug vienas tešlos šaukštas su kaupu.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Patiekiant, galite apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital