Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius, kad obuoliai liktų kaip dubenėlis.
Į kiekvieno obuolio vidų įdėti po šaukštelį aviečių uogienės.
Sviestą ištirpinti ir jame išmaišyti cukrų, tada sudėti kiaušinius, grietinę, su kepimo milteliais sumaišytus miltus, vanilinį cukrų ir užminkyti tešlą.
Užminkytą tešlą padalinti į 12 dalių (tiek kiek yra pasiruoštų obuolių).
Tešlos gabaliukus iškočioti į apvalius paplotėlius.
Ant kiekvieno paplotėlio dėti po paruoštą obuolį ir paplotėlio kraštelius gražiai kaip skarelę suspausti virš obuolio.
Paviršių patepti kiaušiniu, pabarstyti cinamonu.
Kepti į „skareles“ susuktus obuoliukus 30-40 minučių 180-200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Iškepusius pabarstyti cukraus pudra.
Tokius obuolius „skarelėse“ labai skanu valgyti tuputį šiltokus su vaniliniais ledais.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!