Nostalgiški skryliai pagal Simoną

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nostalgiški skryliai pagal Simoną
Autorius apie receptą: Darėm su vaikais virtinius ir liko tešlos. Lauk nemesi, skrylius reik tada greit sumest ir su tais kaimiškais gruzdukais suvalgyt. Tešlą darau tiek koldūnam, tiek virtiniam Darėm su vaikais virtinius ir liko tešlos. Lauk nemesi, skrylius reik tada greit sumest ir su tais kaimiškais gruzdukais suvalgyt. Tešlą darau tiek koldūnam, tiek virtiniam vienodą - plikytą. Tobula. Nesitraukia, minkšta, elastinga. Žodžiu bandykit ir pamatysit. (...daugiau) Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
480 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (verdančio)
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberti miltus, druską, įpilti vandens, aliejaus ir išmaišyti. Patogiausia tai daryti elektriniu maišytuvu. Masė turi nelipti prie rankų, būti vientisa.
2.
Paruoštą tešlą iškočioti iki 3 - 4 mm storio ir supjaustyti rombais ar kitomis formomis.
3.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos, užvirti. Sudėti paruoštus skrylius ir virti apie 7 minutes iki kol išvirs. Labai skanu tiekti su grietine ir spirgučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital