Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių (nedidelių)
100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)
100 gramų šparaginių pupelių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas agurkų (trumpavaisio)
1 saujelė vyšninių pomidorų
1 saujelė juodųjų alyvuogių
pagal skonį kaparėlių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulvytes sumaišome su šlakeliu aliejaus bei žiupsneliu druskos ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
2.
Išverdame kiaušinius - jie gali būti skystu arba tvirtu tryniu - kaip jums labiau patinka.
3.
Apverdame šparagines pupeles - dedame į verdantį vandenį 3 minutėms, po to perliejame šaltu vandneiu.
4.
Sumaišome padažo ingredientus.
5.
Į lėkštę dėliojame visus salotų ingredientus: surimi lazdeles, apvirtas šparagines pupeles, keptas bulvytes, virtus kiaušinius, supjaustytus pomidoriukus bei agurką, alyvuoges ir kaparėlius.
6.
Salotas apšlakstome paruoštu padažu.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital