Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
Nicos salotų interpretacija su surimi lazdelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių (nedidelių)
100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)
100 gramų šparaginių pupelių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas agurkų (trumpavaisio)
1 saujelė vyšninių pomidorų
1 saujelė juodųjų alyvuogių
pagal skonį kaparėlių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulvytes sumaišome su šlakeliu aliejaus bei žiupsneliu druskos ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
2.
Išverdame kiaušinius - jie gali būti skystu arba tvirtu tryniu - kaip jums labiau patinka.
3.
Apverdame šparagines pupeles - dedame į verdantį vandenį 3 minutėms, po to perliejame šaltu vandneiu.
4.
Sumaišome padažo ingredientus.
5.
Į lėkštę dėliojame visus salotų ingredientus: surimi lazdeles, apvirtas šparagines pupeles, keptas bulvytes, virtus kiaušinius, supjaustytus pomidoriukus bei agurką, alyvuoges ir kaparėlius.
6.
Salotas apšlakstome paruoštu padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital