Pica su elnienos karpačio

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pica su elnienos karpačio
Pica su elnienos karpačio
Pica su elnienos karpačio
Autorius apie receptą: Picų mėgėjams ši labai patiks! Neįprasta, tačiau iškepa be galo skani, aromatinga ir soti, o paruošti visai nesunku. Picų mėgėjams ši labai patiks! Neįprasta, tačiau iškepa be galo skani, aromatinga ir soti, o paruošti visai nesunku. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas žvėrienos (elnienos išpjovos)
400 gramų konservuotų pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį kopūstų (kale, kepto)
pagal skonį raudonėliai
pagal skonį mocarela sūrio
pagal skonį parmezano sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį žolelių (rozmarino, mėtos, baziliko)
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
300 gramų pilno grūdo miltų
22 gramai druskos
4 gramai sausų mielių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal poreikį vandens (šilto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišome miltus ir druską. Mieles beriame į šiltą vandenį su alyvuogių aliejumi.
2.
Kai mielės aktyvuojasi, pilame masę į miltus ir pradedame minkyti tešlą. Gerai išminkius brandiname 12 val. šaldytuve.
3.
Ruošiame picos ingredientus - supjaustome svogūną, susmulkiname šviežią rozmariną ir mėtą. Elnio išpjovą supjaustome labai plonomis riekelėmis ir klojame į lėkštę.
4.
Pabarstome smulkintomis žolelėmis, druska ir pipirais.
5.
Ruošiame pomidorų padažą: į konservuotus smulkintus pomidorus beriame raudonėlio, druskos, pipirų ir alyvuogių aliejaus.
6.
Formuojame picą - ant pagrindo tepame pomidorų padažą, dedame mocarelos, kepto kale kopūsto, smulkinto svogūno ir šauname į pečių 90 sekundžių.
7.
Iškeptą picą pagardiname elnienos karpačio, parmezano sūriu ir šviežiu baziliku.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital