Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis
Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis
Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis
Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis
Nekeptas varškės tortas su želė gabaliukais ir vyšniomis
Autorius apie receptą: Aš esu dėkinga gyvenimui už tai, ką man duoda ir ką aš turiu. Moku džiaugtis kitų sėkme ir liūdėti, jeigu kam nors pasiseka. Man puikiai tinka posakis, neduok valgyti, o duok Aš esu dėkinga gyvenimui už tai, ką man duoda ir ką aš turiu. Moku džiaugtis kitų sėkme ir liūdėti, jeigu kam nors pasiseka. Man puikiai tinka posakis, neduok valgyti, o duok pakalbėti (kad ir kaip mėgčiau valgyti, kalbėti mėgstu dar labiau). Aš moku vertinti ir džiaugtis tuo, ką turiu. Esu dėkinga už šeimą, artimuosius, už darbą ir bendradarbius, kuriuos turiu. Tikriausiai didžiausia gyvenimo sėkmė yra ta, kai moki džiaugtis smulkmenomis. Na po tokių minčių eime tiesiai prie recepto. Aš šį tortą ruošiau iš dvigubos normos, nes norėjau pradžiuginti ir savo šeimą, ir dalį jo nusinešti į darbą. Receptą parašau, taip kaip ruošiant nelabai didelį torčiuką šeimai. Tortas gaivus ir lengvas. Vyšnios čia puikiai sugroja suteikdamos dar daugiau skonio. Juk dabar vasara mėgaukimės uogomis ir gaminkime su jomis. Recepto šaltinis: www.lamaistas.lt (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
120 gramų sausainių
60 gramų sviesto
Kremui:
360 gramų varškės
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 pakeliai želės (mėgstamų skonių, po 77 g)
2 šaukštai želatinos (+50 ml vandens)
Viršui:
1 sauja vyšnių
1 pakelis vyšnių želė (77 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasiruošiame želė: užpilame kiekvieną pakelį po 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome ir leidžiame sustingti.
2.
Sausainius sutrupiname iki trupinių.
3.
Sviestą ištirpiname. Supilame ant sausainių, gerai išmaišome ir suberiame į torto formą. Subaudžiame suformuojant tortui pagrindą.
4.
Sustingusią želė supjaustome nedideliais gabalėliais.
5.
Varškę su jogurtu ir kondensuotu pienu sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos.
6.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į varškės kremą. Ten pat suberiame želė gabalėlius.
7.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Plona srovele supilame į varškės kremą. Gerai išmaišome. Supilame ant sausainių pado.
8.
Dedame į šaldytuvą stingti 3 – 5 val.
9.
Ant viršaus dėliojame vyšnias be kauliukų.
10.
Vyšnių želė užpilame 300 ml karšto vandens ir gerai išmaišome. Atvėsiname ir atsargiai, po kelis šaukštus užpilame ant viršaus. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital