Nekeptas varškės tortas su persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas varškės tortas su persikais
Autorius apie receptą: Seniai gaminau skanėstus, vis išgirsdavau kaip visi jų laukia ir nori... Tad saldumynų fronte tylą nutraukia nekeptas varškės tortukas su persikais. Seniai gaminau skanėstus, vis išgirsdavau kaip visi jų laukia ir nori... Tad saldumynų fronte tylą nutraukia nekeptas varškės tortukas su persikais. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
270 gramų sausainių
160 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų varškės
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų vandens
2 šaukštai želatinos
Viršui:
800 gramų konservuotų persikų
50 mililitrų vandens
1 šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužome ir sudedame į smulkintuvą. Susmulkiname iki trupinių. Sviestą ištirpiname ir sumaišome su trupiniais. Torto formos dugną išklojame kepimo popieriumi ir paskirstome sausainių masė. Tolygiai paskirstome, suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą sustingti.
2.
2 šaukštus želatinos užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti 10 minučių. Vėliau pakaitiname, kad visiškai ištirptų ir paliekame atvėsti.
3.
Varškę išmaišome su kondensuotu pienu, grietinėlę išplakame iki purumo ir įmaišome į varškę. Įmaišome atvėsusią želatiną. Gautą masę paskirstome ant sausainių ir vėl dedame sustingti.
4.
Likusią želatiną užpilame 50 mililitrų vandens ir išbrinkiname, paskui pakaitiname, kad ištirptų.
5.
Persikus supjaustome griežinėliais ir išdėliojame ant varškės sluoksnio. Į sirupą, kuris liko nuo persikų, įmaišome atvėsusią želatiną ir supilame ant varškės, paliekame sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vida
2024-01-21 20:09
Kokia jus naudojat varske? ATSAKYTI
Vilma
2024-01-24 10:08
Tinka paprasta varškė iš kvadratinių pakelių, 9% riebumo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital