Nekeptas vaflių pyragas - 3 idėjos pertepimui

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas vaflių pyragas - 3 idėjos pertepimui
Nekeptas vaflių pyragas - 3 idėjos pertepimui
Nekeptas vaflių pyragas - 3 idėjos pertepimui
Autorius apie receptą: Šį kartą negalėjau išsirinkti, kokio vaflių pyrago noriu, tad nusprendžiau naudoti 3 skirtingus kremus. Negalėčiau pasakyti, kuris skanesnis, nes man patiko visi 3. Jei ir Jums Šį kartą negalėjau išsirinkti, kokio vaflių pyrago noriu, tad nusprendžiau naudoti 3 skirtingus kremus. Negalėčiau pasakyti, kuris skanesnis, nes man patiko visi 3. Jei ir Jums sunku išsirinkti, tuomet siūlau išbandyti visus 3 kremus, kadangi visi 3 – super skanūs. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų vaflių (didelių stačiakampių, giliu ornamentu)
1 sluoksnis:
585 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1.5 skardinės)
100 gramų pieniško šokolado
6 šaukštai sviesto
2 šaukštai pieno
1.5 šaukšto saldžios kakavos
2 sluoksnis:
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (atšaldyto, 1 skardinės)
170 mililitrų kokoso drožlių (smulkių)
3 sluoksnis:
397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (apytikriai, 1 skardinės)
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladinis kremas: sviestą ištirpiname prikaistuvyje ant silpnos ugnies, sudedame šokoladą, sumaišome, ištirpiname. Toliau sudedame likusius kremo ingredientus, kaitiname ant silpnos ugnies ~15 min vis maišant, kol gauname vientisą masę. Paliekame kremą atvėsti. Vaflių pertepimas: naudojau pusę didelių vaflių porcijos, visus vaflius pertepame, tik ant paskutinio vaflio netepame kremo, suvyniojame į foliją, dedame į šaldytuvą, ant vaflių uždedame sunkų stiklainį ar kitą daiktą, kad vafliai gerai susispaustų.
2.
Kokosinis kremas: kondesuotą pieną sumaišome su kokoso drožlėmis. Geriausia naudoti kondensuotą pieną iš šaldytuvo, kad būtų šaltas ir tirštesnis. Vaflių pertepimas: naudojau ½ likusių didelių vaflių porcijos, visus vaflius pertepame, tik ant paskutinio vaflio netepame kremo, suvyniojame į foliją, dedame į šaldytuvą, ant vaflių uždedame sunkų stiklainį ar kitą daiktą, kad vafliai gerai susispaustų.
3.
Karamelinis kremas: sviestą ištirpiname prikaistuvyje ant silpnos ugnies, sudedame karamelizuotą pieną, išmaišome, kaitiname, kol gauname vientisą, blizgią masę. Atvėsiname.
4.
Vaflių pertepimas: naudojau ½ likusių didelių vaflių porcijos, visus vaflius pertepame, tik ant paskutinio vaflio netepame kremo, suvyniojame į foliją, dedame į šaldytuvą, ant vaflių uždedame sunkų stiklainį ar kitą daiktą, kad vafliai gerai susispaustų.
5.
Vaflius paliekame šaldytuve per naktį, ar bent 3 valandoms. Supjaustome norima forma ir skanaujame!
Liucija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital