Nekeptas pyragas su uogomis ir maskarponės kremu

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas pyragas su uogomis ir maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Pyragas pavyksta gana saldus, todėl rekomenduoju patiekti su avietėmis ir citrinų griežinėliais. Pyragas pavyksta gana saldus, todėl rekomenduoju patiekti su avietėmis ir citrinų griežinėliais. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų sausainių
300 gramų aviečių (ar kitų mėgiamų uogų)
Kremui:
350 gramų balto šokolado
2 vienetai citrinų
50 gramų grietinėlė, 36% riebumo
Įdarui:
250 gramų maskarponės sūrio
150 gramų grietinėlė, 36% riebumo
9 gramai grietinėlės standiklio
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Citrinas nuplauti karštu vandeniu, nusausinti, vieną citriną perpjauti pusiau ir pusę atsidėti patiekimui.
2.
Likusių citrinų žieveles nutarkuoti burokine tarka ir į dubenėlį išspausti sultis.
3.
Į nedidelį puodą įpilti išspaustų 50 ml citrinos sulčių, grietinėlę, sudėti tarkuotas žieveles ir smulkintą baltąjį šokoladą. Viską kaitinti nuolat maišant ant silpnos kaitros, kol šokoladas išsilydys ir visi produktai susijungs į vientisą masę.
4.
Į dubenį dėti maskarponę, pilti grietinėlę, berti cukraus pudrą, standiklį, išplakti iki vientisos masės.
5.
Avietes perpjauti pusiau.
6.
Kekso formą iškloti maistine plėvele arba aliuminio folija.
7.
Sudėti sluoksnių sausainių, tuomet dėti 4 valgomus šaukštus citrininio kremo, mentele arba šaukštu paskirstyti į vienodo storio sluoksnį, išlyginti paviršių, ant viršaus dėti sausainių sluoksnį, ant jų 4 šauktus maskarponės kremo, išlyginti paviršių ir tolygiai paskirstyti saują aviečių.
8.
Toliau sluoksniuoti vėl taip pat: sausainiai, citrininis kremas, sausainiai, maskarponės kremas, avietės. Taip daryti iki kol neliks ingredientų. Paskutinis sluoksnis turėtų būti sausainių.
9.
Pyragą uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms, o geriausiai per naktį.
10.
Sustingusį pyragą tinka dekoruoti tirpintu baltuoju šokoladu ir avietėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital