Nekeptas pyragas su konservuotais persikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas pyragas su konservuotais persikais
Nekeptas pyragas su konservuotais persikais
Nekeptas pyragas su konservuotais persikais
Autorius apie receptą: Pavyksta ne per saldus ir tirpsta burnoje. Patiks visiems, kas mėgsta kokosus. Pavyksta ne per saldus ir tirpsta burnoje. Patiks visiems, kas mėgsta kokosus. Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų konservuotų persikų
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
400 mililitrų graikiško jogurto
300 gramų biskvitinių pirštelių ( )
200 gramų balto šokolado
150 gramų kokosų dribsnių
80 gramų cukraus pudros
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kremui į dubenį pilti grietinėlę, išplakti elektriniu plakikliu iki purumo.
2.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą ir šiek tiek atvėsinti.
3.
Į dubenį su plakta grietinėle dėti jogurtą, berti cukraus pudrą, atvėsusį tirpintą šokoladą, vanilinį cukrų, apie 100 gramų kokoso drožlių ir viską gerai, bet švelniais judesiais išmaišyti konditerine mentele iki vientisos masės.
4.
Persikus smulkiai supjaustyti.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
6.
Tuomet išdėlioti sluoksnį sausainių, dėti kremo ir tolygiai paskirstyti, tuomet dėti persikus, vėl dėti sausainius, persikus ir viršų užtepti kremu, berti likusias kokoso drožles.
7.
Paruoštą pyragą dėti į šaldytuvą ir laikyti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital