Sausainius susmulkinau, užpyliau lydytu sviestu su brendžiu. Išmaišiau ir sukrėčiau į kepimo skardą. Apibarsčiau maltu cinamonu. Naudojau atsegamais šonais ir išimamu dugnu 26 cm skardą.
Želatiną užpyliau vandeniu, kad išbrinktų.
Varškę išsukau su jogurtu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Želatiną pakaitinau ant nedidelės ugnies, kol ištirpo, truputį atvėsinau ir supyliau į varškės - jogurto masę. Luktelėjau, kol pradės stingti.
Ant sausainių pagrindo išsidėliojau turimas uogas arba vaisius (naudojau gervuoges). Šiek tiek pastingusią masę atsargiai supyliau ant uogų. Pilti reikia atsargiai, nes uogos pradeda kilti - gali viskas susimakaluoti...
Darbas atliktas :) viskas padaryta, belieka padeti šaltai, kol sustings. Puošiam jau pagal turimus skanėstus ir nuotaiką ;)
SKANAUS !