Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis
Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis
Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis
Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis
Nekeptas jogurtinis desertas su vyšniomis
Autorius apie receptą: Vasara toks laikas, kuris dovanoja daug skonių, įsimintinų akimirkų, pasitaškymų ežeruose ir daug skanaus maisto. Vasarą su kiekvienomis sunokusiomis uogomis stengiuosi Vasara toks laikas, kuris dovanoja daug skonių, įsimintinų akimirkų, pasitaškymų ežeruose ir daug skanaus maisto. Vasarą su kiekvienomis sunokusiomis uogomis stengiuosi pagaminti po desertą. Dabar atėjo eilė ir vyšnioms. O kurias uogas pakviesti į desertus jūs mėgstate labiausiai? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų jogurto, vyšninio
300 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai želatinos
100 mililitrų vandens (želatinai)
2 šaukštai cukraus
Želė sluoksniui:
1 stiklinė vyšnių (be kauliukų)
77 gramai vyšnių želė (1 pakelio)
400 mililitrų vandens (karšto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aš gaminau desertą žiedo formoje. Tad jį pradėjau ruošti žemyn kojomis, o sustingusį apverčiau.
2.
Vyšnių žele sluoksniui į formą suberiame vyšnias be kauliukų.
3.
Želė užpilame karštu vandeniu. Gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų ir šiek tiek atvėsiname. Supilame paruoštą želė ant uogų ir dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Atvėsiname.
5.
Jogurtą sumaišome su cukrumi ir grietinėle. Galima šiek tiek paplakti elektriniu plakikliu, sustingęs desertas taps puresnis. Plona srovele, maišant, supilame želatiną. Gerai išmaišome. Pilame ant sustingusio vyšnių sluoksnio.
6.
Dedame į šaldytuvą mažiausiai 4 val. Skanaujame ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital