Neapolietiškas pyragas migliaccio

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Neapolietiškas pyragas migliaccio
Neapolietiškas pyragas migliaccio
Neapolietiškas pyragas migliaccio
Neapolietiškas pyragas migliaccio
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų vandens
500 mililitrų pieno
3 vienetai apelsinų
2 vienetai citrinų
4 vienetai kiaušinių
350 gramų rikotos sūrio
200 gramų manų kruopų
200 gramų cukraus
40 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto (naudojome „Dr.Oetker“ ekologišką)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į prikaistuvį įpilkite vandenį ir pieną bei plonai nupjautą dviejų citrinų ir dviejų apelsinų žievelę. Kai užvirs, karštį sumažinkite iki silpno ir virkite 5 min. Tada žieveles išgriebkite ir įmaišykite manų kruopas. Maišydami virkite 3-4 min. Išvirtą košę suverskite į dubenį ir palikite atvėsti.
2.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, druską ir vanilės ekstraktą. Po to įmaišykite rikotą bei likusio apelsino plonai nutarkuotą žievelę ir gerai išplakite. Plakinį supilkite prie manų kruopų ir viską išplakite iki vientisos masės. Tešlą supilkite į 23 cm skersmens atsegamą kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Tešlos paviršių išlyginkite.
3.
Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 1 val. 10 min. Iškeptą pyragą apiberkite milteliniu cukrumi. Kepinį ragaukite šiltą arba šaltą.
Patarimai:
Vanilės ekstrakto pakeitimas. Vietoj vanilės ekstrakto pyragui kepti galima naudoti vanilės ankštį. Ją reikėtų kartu su citrusų žievelėmis įdėti į pieną ir išgriebti iš jo.
Papildomi priedai. Į pyragą galima įmaišyti šlakelį 1-2 šaukštus citrinų likerio limončelo.
Kepimo forma. Pyragą galima kepti stačiakampėje kepimo formoje.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital