Nealkoholinės mimozos

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nealkoholinės mimozos
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Nealkoholinės mimozos
Nealkoholinės mimozos
Nealkoholinės mimozos
Autorius apie receptą: Ši nealkoholinė legendinio kokteilio variacija yra puikaus skonio ir itin šventiškai atrodanti. Tradiciškai mimozoms naudojamą šampaną arba prosecą aš pakeičiau toniku, Ši nealkoholinė legendinio kokteilio variacija yra puikaus skonio ir itin šventiškai atrodanti. Tradiciškai mimozoms naudojamą šampaną arba prosecą aš pakeičiau toniku, suteikiančiu labai subtilią skonio natą. Sultis galite rinktis ir tik vienos rūšies, pvz. tik apelsinų, bet apelsinų ir spanguolių derinys man dar šventiškesnis. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 mililitrų apelsinų sulčių (naudojau Don Simon natūraliai spaustas)
250 mililitrų spanguolių sulčių
1 litras toniko (naudojau Smith & Williams)
1 vienetas citrinų
Papuošimui:
šiek tiek rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į kiekvieną šampano taurę įpilkite kiek mažiau nei jos ketvirtį spanguolių sulčių, ant viršaus - tiek pat apelsinų sulčių.
2.
Stiklinę užpildykite toniku ir įspauskite šlakelį citrinos sulčių.
3.
Papuoškite rozmarino šakelėmis.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital