Autorius apie receptą:
Šventiškas ir greitas užkandis vaišių stalui! Skanu ir su dar karštomis krevetėmis, ir su jau atvėsusiomis.
Šventiškas ir greitas užkandis vaišių stalui! Skanu ir su dar karštomis krevetėmis, ir su jau atvėsusiomis.
Karolina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės
prancūziško batono
8 vienetai
krevečių
16 riekių
agurkų
4 šaukštai
tepamo sūrelio su žalumynais
1 šaukštas
sviesto
1 skiltelė
česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti smulkintą česnaką, kad sviestas įgautų česnako skonį. Svieste apkepti krevetes.
2.
Batoną trumpai paskrudinti orkaitėje ar sausoje keptuvėje.
3.
Batono riekelę patepti sūreliu, dėti riekelę agurko. Į sumuštinuką smeigti ant smeigtuko užmautą krevetę ir dar vieną riekelę agurko.8