Natūralūs saldučiai

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Natūralūs saldučiai
Autorius apie receptą: Tiems, kas nori natūralios ir sveikos egzotikos. Taip pat tinka ir tiems, kas netoleruoja glitimo. Tiems, kas nori natūralios ir sveikos egzotikos. Taip pat tinka ir tiems, kas netoleruoja glitimo. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 stiklinės grikių miltų
1 stiklinė kukurūzų miltų
1 vienetas kiaušinių
1 sauja džiovintų abrikosų
1 sauja migdolų
5 šaukštai kefyro
30 gramų sviesto
3 šaukštai lukštentų saulėgrąžų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas žemės riešutų sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakti kiaušinį su cukrumi ir druska.
2.
Džiovintus abrikosus išmirkyti vandenyje ir smulkiai supjaustyti. Migdolus nuplauti.
3.
Atskirame dubenyje ištirpdyti sviestą, kefyrą ir riešutų sviestą.
4.
Kitame dubenyje išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir saulėgrąžas.
5.
Į kiaušinio ir cukraus bei druskos plakinį suberti džiovintus abrikosus ir migdolus, supilti riebalų mišinį. Išmaišyti. Suberti miltų, kepimo miltelių ir saulėgrąžų mišinį. Išmaišyti ir pradėti minkyti tešlą. Ji turi būti lipni.
6.
Atgnybti gniutulėlį tešlos ir rankomis formuoti plonus sausainius. Juos išdėstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital